A környezettudatos divatért

#MAKECHANGE

A változás rajtunk múlik

Eco-aware

Hiszünk abban, hogy a civilizációs fejlettség jelenlegi állapotában a fenntartható fejlődés megvalósítható. Felelősnek érezzük magunkat a jövő generációiért, és a körülményekért amelyekben élni fognak. épp ezért teljesen elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy megmutassuk, a fenntartható működés könnyen elérhető.

A Hudie-nál egy közösség kialakításán is dolgozunk, ahol az ötletek további ötleteket inspirálnak, és szeretnénk hogy ennek te is részese légy. Sok kis változással nagy dolgok érhetők el.

hudie plüss takaró pulóver tartózsákban

Környezetbarát anyagok és csomagolás

Az anyagok az OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvány alapján káros anyagokra viszgáltak. Ráadásul műanyag zacskókat sem használunk, a hudie egy összehúzható textil tartózsákban, papír ragasztószalaggal lezárt újrahasznosítható kartondobozban érkezik.

Az egyszer használatos műanyag csomagolás hatalmas terhelést jelent a környezet számára, ezért elsődleges célunk, hogy cégünk működése a lehető legkissebb hatással legyen a bolygónk ökoszisztémájára. Egy kis odafigyeléssel és megfelelő tervezéssel valójában ez nem is olyan nehéz, ezért reméljük sikerül másokat is ösztönöznünk a környezetbarát gondolkodás gyakorlására, akár a magánéletben, akár az üzleti, kereskedői szférában.

Ha szeretnél rendszeresen értelsülni a legújabb kedvezményekről és szeretnéd figyelemmel kísérni a Hudie útját a változás felé, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Magyar termék, magyar partnerek

Ahoz, hogy egy hudie-t kézhez kapj, sok ember munkájára van szükség. A varrástól, a csomagolóanyagok és különböző címkék gyártásán át a logisztikáig, sokan közreműködnek abban, hogy minden gördülékenyen menjen. Ezért is fontos a lokális gyártás és partnerek, ezzel is visszaszorítva a környezetre terhelő hatással lévő káros anyagok kibocsátását.

Ennek megfelelően kiemelt szerepet játszik nálunk a helyi vállalkozásokkal való együttműködés, fejlődésük és növekedésük segítése, ezáltal is hozzájárulva egy jobb, tisztább, és gazdaságilag is stabilabb közösség létrehozásához.