Magyar termékek, magyar partnerek

A vállalkozásunk 2019-ben indult Martfűn, a Tisza partján lévő nagy múltú iparvárosban. Külön büszkék vagyunk a saját varrodánkban készülő prémium termékeink mellett a szakembereink és partnereink magas hozzáértésére is, amit a helyi vállalatoknál megszerezett több évtizedes tapasztalat garantál. Jelenleg 3 profi szabó készíti a termékeket ipari varrógépekkel, prémium alapanyagokból, hogy az összes vásárlónk maximálisan elégedett legyen a megrendelésével.

Ahoz, hogy egy hudie-t kézhez kapj, sok ember munkájára van szükség. A varrástól, a csomagolóanyagok és különböző címkék gyártásán át a logisztikáig, sokan közreműködnek abban, hogy minden gördülékenyen menjen. Ezért is fontos a lokális gyártás és partnerek, ezzel is visszaszorítva a környezetre terhelő hatással lévő káros anyagok kibocsátását.

Ennek megfelelően kiemelt szerepet játszik nálunk a helyi vállalkozásokkal való együttműködés, fejlődésük és növekedésük segítése, ezáltal is hozzájárulva egy jobb, tisztább, és gazdaságilag is stabilabb közösség létrehozásához.

Környezetbarát anyagok és csomagolás

Az anyagok az OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvány alapján káros anyagokra viszgáltak. Ráadásul műanyag zacskókat sem használunk, a hudie egy összehúzható textil tartózsákban, papír ragasztószalaggal lezárt újrahasznosítható kartondobozban érkezik.

Az egyszer használatos műanyag csomagolás hatalmas terhelést jelent a környezet számára, ezért elsődleges célunk, hogy cégünk működése a lehető legkissebb hatással legyen a bolygónk ökoszisztémájára. Egy kis odafigyeléssel és megfelelő tervezéssel valójában ez nem is olyan nehéz, ezért reméljük sikerül másokat is ösztönöznünk a környezetbarát gondolkodás gyakorlására, akár a magánéletben, akár az üzleti, kereskedői szférában.

Ha szeretnél rendszeresen értelsülni a legújabb kedvezményekről és szeretnéd figyelemmel kísérni a Hudie útját a változás felé, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Eco-aware

Hiszünk abban, hogy a civilizációs fejlettség jelenlegi állapotában a fenntartható fejlődés megvalósítható. Felelősnek érezzük magunkat a jövő generációiért, és a körülményekért amelyekben élni fognak. épp ezért teljesen elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy megmutassuk, a fenntartható működés könnyen elérhető.

A Hudie-nál egy közösség kialakításán is dolgozunk, ahol az ötletek további ötleteket inspirálnak, és szeretnénk hogy ennek te is részese légy. Sok kis változással nagy dolgok érhetők el.