Szállítás, fizetés, garanciák

Garanciák: 

  • 30 napos visszafizetési garancia

    A csomag kiszállítását követő 30 napon belül bármikor jelezheted az ügyfélszolgálatunknak az elállási szándékod indoklás nélkül. A csomag visszaküldése ingyenes. További részletek az ÁSZF-ben. 

  • Méretgarancia

    A csomag kiszállítását követő 30 napon belül bármikor jelezheted az ügyfélszolgálatunknak ha méret cserét szeretnél. A cserére egyszer van lehetőség díjmentesen, minden további csere szállítási költsége a vevőt terheli. Ennek díja alkalmanként 2890 Ft, ami fedezi az oda-vissza szállítást. 

 

Fizetési módok: 

Fizetésre bankkártyával, előre utalással és utánvéttel van lehetőség.


- Bankkártyás
fizetés az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül történik.

Utánvét esetén a vételárat a GLS futárral kell rendezni átvételkor. Plusz költséget nem számolunk fel utánvétes vásárlásoknál. 

- Előre utalásnál kérjük írd a Rendelési Azonosítószámod a közleménybe (ezt a visszaigazoló emailben találod majd a rendelés leadása után). A Bankszámlaszámot és a fizetési instrukciókat a rendelés leadását követően azonnal megtalálod az oldalon, (később a visszaigazoló emailben található 'Nézd meg a rendelésed' gomb megnyomásával tudsz oda visszajutni). 

 

 Szállítás:

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik a rendelésnél megadott címre, egyelőre csak Magyarország területén. Külföldre történő kiszállításért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hudie.hu email címen, vagy írj egy üzenetet a facebook oldalunkon.

- normál szállítás: 3-5 munkanap, 990 Ft 

A csomag feladása után kapni fogsz egy email-t a GLS-től, hogy követhesd épp merre jár a rendelésed.